Bemutatkozás

Tisztelt Érdeklődő!

Kérem engedje meg, hogy röviden bemutassam cégünket!

Farkas Gyuláné vagyok, a Farkas Adótanácsadó és Ügyviteli Szolgáltató Kft. egyik tulajdonosa és ügyvezetője. Több mint 28 éve élek Székesfehérváron. Pénzügyi és Számviteli Főiskolát végeztem 1978-ban, adótanácsadói oklevelet 1989-ben szereztem.

Cégünk ez év szeptemberében lesz 28 éves. Az elmúlt (hosszú) évek alatt komoly tapasztalatot, nagy gyakorlatot szereztünk  egyéni vállalkozások, társas vállalkozások, egyéb szervezetek ügyeinek intézésében, könyvelésében, bérszámfejtésében.

Irodánk már 23 éve Székesfehérváron, a Budai u. 9-11. szám alatt lévő Trade Centerben található (Székesfehérvári és vidéki ügyfeleink részére adott a parkolási lehetőség az udvarban).

Jól felkészült, több éves szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársakkal dolgozunk.

Munkatársaink közül:

  • 2 fő főiskolát végzett (regisztrált mérlegképes könyvelő),

  • 1 fő mérlegképes könyvelő,

  • 1 fő más irányú egyetemet végzett,

  • 2 fő pedig a munka és bérügyekben jártas.

 


Jelenleg 96 ügyfelünk van. Közülük a többségnek már több mint 10-15 éve nyújtjuk szolgáltatásainkat. Könyvelő és bérszámfejtő programunk (pénztárkönyv, naplófőkönyv, kettős könyvelő program, bérszámfejtő program) folyamatos fejlesztés alatt áll, a változásokat naprakészen követi.

Folyamatosan kapcsolatot tartunk ügyvédi irodával, hogy ügyfeleinknek igény szerint ezen a téren is segíthessünk problémáik megoldásában, amennyiben ezt igénylik.

Fontos számunkra, hogy szolgáltatásaink maximálisan megfeleljenek ügyfeleink elvárásainak, munkánk precíz és pontos legyen.

 

Minden jog fenntartva! - Farkas Adótanácsadó és Ügyviteli Kft.

8000 Székesfehérvár, Budai út 9/11

 

 

Telefon: 22-503-538, Nyitvatartás: 9-16h

Mobil: 30-216-2771 / 08.00-20.00-ig hívható

Honlapkészítés: LIW intermedia